Z důvodu vytížení přepravních služeb se mohou objednávky o 1-3 dny opozdit. Děkujeme za pochopení Tým Moto-Kvalitne.cz
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.07.2022
Nová motokrosová pneu od Dunlopu Geomax MX14 vyvinutá pro závodníky je dostupná všem
Nová motokrosová pneumatika Geomax MX14 od Dunlopu, která byla vyvinuta ve spolupráci s nejlepšími jezdci mistrovství světa FIM v motokrosu, je nyní k... číst celé
29.03.2022
DIABLO ROSSO IV byla vyhlášena německým časopisem MOTORRAD jako nejlepší sportovní pneumatika na trhu
Motocyklová Pirelli DIABLO ROSSO IV byla německým časopisem MOTORRAD zvolena jako nejlepší pneumatika na trhu. Testeři provedli srovnávací test šesti ... číst celé
14.02.2022
Divoká Corsa – Pirelli uvede Diablo Rosso IV ve speciální edici ke 150 letům firmy
Pirelli představuje novou pneumatiku DIABLO ROSSO IV Corsa, vysoce výkonnou hypersportovní pneumatiku, která v rámci rodiny DIABLO ROSSO posouvá laťku... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
21.07.2022
Nová motokrosová pneu od Dunlopu Geomax MX14 vyvinutá pro závodníky je dostupná všem
Nová motokrosová pneumatika Geomax MX14 od Dunlopu, která byla vyvinuta ve spolupráci s nejlepšími jezdci mistrovství světa FIM v motokrosu, je nyní k... číst celé
17.03.2022
Jak vybrat motocyklové pneu?
Předpoklady pro výběr vhodné motocyklové pneumatiky. číst celé
16.03.2022
Údržba motocyklových pneumatik
Rady k údržbě pneumatik pro jejich maximální výkon a životnost a bezpečný pocit z jízdy. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Rovigo Transit s.r.o., se sídlem Hájecká 1068/14, Černovice, 618 00 Brno, IČ 01910132, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 107722 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nová motokrosová pneu od Dunlopu Geomax MX14 vyvinutá pro závodníky je dostupná všem
21.07.2022
Nová motokrosová pneu od Dunlopu Geomax MX14 vyvinutá pro závodníky je dostupná všem
Nová motokrosová pneumatika Geomax MX14 od Dunlopu, která byla vyvinuta ve spolupráci s nejlepšími jezdci mistrovství světa FIM v motokrosu, je nyní k... číst celé
Jak vybrat motocyklové pneu?
17.03.2022
Jak vybrat motocyklové pneu?
Předpoklady pro výběr vhodné motocyklové pneumatiky. číst celé
Údržba motocyklových pneumatik
16.03.2022
Údržba motocyklových pneumatik
Rady k údržbě pneumatik pro jejich maximální výkon a životnost a bezpečný pocit z jízdy. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Automobilové pneumatiky

Kontakty
(Po-Pá, 9-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz